Home.palstani.com

Mold forum. Mold discussion board.


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Moderaattoria kaivataan ja tarvitaan.

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Moderaattoria kaivataan ja tarvitaan. lähetetty Ma 12 Kesä 2017, 04:06

Olen vain luonut tämän foorumin aikomatta ylläpitää tätä sen enempää.

Taisi olla vikatikki koko avaaminen; ei ole aikaa eikä voimia panostaa tähän, ellei muilta löydy tarvittavia paukkuja.

Näytä käyttäjän tiedot http://home.palstani.com

2 Vs: Moderaattoria kaivataan ja tarvitaan. lähetetty Ma 12 Kesä 2017, 20:28

Koska ei ole aikaa lisäongelmiin ja moderointiin, muutin asetukset niin, että ylläpitäjä aktivoi käyttäjätunnukset. Jo kolme rekisteröitynyttä kirjoittajaa voivat viestitellä, mikäli sattuvat täällä käymään.

Näytä käyttäjän tiedot http://home.palstani.com

3 Moderaattori kaapista ulos lähetetty La 17 Kesä 2017, 03:17

Tarkoituksena on siis delegoida palstan moderointia yhdelle tai useammalle luotettavalle henkilölle erittäin vilkasliikenteisellä foorumilla - jossa viestejä vaan satelee ja keskustelu käy kuumana, kuten jokainen voi omin silmin todeta, ainakin joskus vuosien kuluttua.

En ole mainostanut tätä foorumia vielä muualla kuin Sanasingossa ohimennen vuosia sitten ja Homesairaudet-palstalla, jossa on niin homehtunutta porukkaa, ettei heitä saa juuri mihinkään liikkeelle. Mutta jos foorumi saa olla auki, niin kuin olen ajatellut, aikaa myöten viestien määrä lisääntyy hitaasti mutta varmasti.

Moderaattorin ominaisuuksista vielä sen verran, ettei kenenkään yksityistietoja tai sähköpostiosoitetta saa välittää eteenpäin, vaikka sattuisi tietämäänkin ne. Eikä viestejä saa moderoida tai poistaa turhan takia, vaan ainoastaan erittäin painavista syistä; kunnianloukkauksesta tai muusta lain vastaisesta materiaalista, jonka levittäminen on rikollista ja josta kirjoittajat joutuvat itse viime kädessä vastaamaan. Kirjoittamisessa ja julkaisemisessa täytyy ottaa huomioon laki, joka yhä edelleen takaa varsin laajan sananvapauden sanoja taiten asetellessaan.

Moderaattorin pitäisi olla myös puolueeton eikä suosia ketään toisten kustannuksella, eikä myöskään ketään pidä ottaa silmätikuksi mielipiteittensä tähden, jotka eroavat muitten mielipiteistä.

Näytä käyttäjän tiedot http://home.palstani.com

Sponsored content


Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa